locaties binnen de spc-group

locaties binnen de spc-group

IPC Services

IPC Services is ontstaan uit de samenwerking tussen Tomas Mannaert en ing. Filip Franckaert (REI Projects). Samen bundelen wij onze jarenlange ervaring en knowhow in IPC Services. Deze samenwerking geeft u gegarandeerde kwaliteit in tal van gespecialiseerde toepassingen die er vooral op gericht zijn om materialen te beschermen.
Elk project is uniek en wordt bij IPC Services ook op die manier behandeld. We gaan specifiek op zoek naar de juiste oplossing die tegemoet komt aan uw eisen en noden.

IPD

Door onze jarenlange ervaring in het vak en onze kennis over de juiste producten en coatings kunnen wij razendsnel ingrijpen met de meest geschikte behandeling van uw infrastructuur. Onze expertise bestaat onder andere uit gritstralen, vacuümstralen en het aanbrengen van zeer resistente coatings aan de binnen- en buitenzijde van opslagtanks. 

para industries
PARA is al 75 jaar een gevestigde waarde in de schilderswereld en altijd een betrouwbare partner voor diverse conserveringswerken. Tot onze klanten behoren industriële bedrijven en residentiele bouwfirma’s. Maar ook op petrochemische sites en in de haven bieden we dagelijks onze diensten aan. Binnen de onderneming hebben we diverse experten die onze uitvoerende teams aansturen en begeleiden. Samen zijn we met zo’n 45-tal werknemers. Naast onze on-site activiteiten beschikken we over een atelier met straalunit en 2 schilder- en spuithallen. Wij zijn gevestigd in St-Kruis-Winkel, nabij het havengebied van Gent.
Pattyn

Onze activiteiten begonnen in 1939 bij Albert Pattyn. Hij startte zijn eigen eenmanszaak in Sint-Eloois-Winkel. Sinds 1997 is het bedrijf gevestigd in de industriezone Gullegem-Moorsele van de gemeente Wevelgem. Vandaag telt het schildersbedrijf ruim 30 medewerkers met aan het hoofd Pedro Pattyn, de kleinzoon van de oprichter. De firma staat synoniem voor kwalitatieve schilderwerken van de bovenste plank.

Staal Straal weelde international

StaalStraal Weelde International N.V. begon reeds in 1985 als officieel als staalstraal- en coatingsbedrijf voor de industriële bouwnijverheid. Intussen is de onderneming geëvolueerd tot marktleider in haar vakgebied en is ISO9001:2015 gecertificeerd. Wij beschikken over 14.000m² spuitoppervlakte en in totaal 30.000m² terreinoppervlakte. Onze straalcabine kan stukken tot 25m lang behandelen. Ons team bestaat uit zo’n 35 gekwalificeerde en ervaren medewerkers.